El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Alessandro Lequio comença l’any amb una nova malaltia greu dins de la família
  • CA

El 2018 ha estat un any negre per a la família Lequio Obregón. Els metges van diagnosticar el seu fill amb un càncer estrany, el que va canviar la seva vida radicalment. Ràpidament van traslladar-se als Estats Units per tal que ingressés en una de les millors clíniques oncològiques del país, el que l’ha ajudat a millorar considerablement. Fa un parell de mesos els van donar una molt bona notícia: podien tornar a Madrid, el que els omplia de molta esperança.

 

 

Ara bé, l’any nou no ha arribat amb bones notícies per a Alessandro Lequio pare. El comte italià ha rebut un nou cop, i torna a ser d’allò més dur: la seva germana Desideria pateix una greu malaltia. ‘El Mundo’ assegura en exclusiva que Alessandro va agafar un avió cap a Roma el 28 de desembre, poc després de conèixer la notícia. Allà hauria passat uns quants dies per ajudar-la i donar-li suport en aquests moments tan complicats.

 

No ha transcendit quin tipus de malaltia té, ja que la família s’ha sumit en un profund silenci. Completament hermètics, no volen parlar al respecte: “No hi ha res a dir”.

 

 | Europa Press

 

Alessandro està molt unit a la germana des que va morir el seu pare, quan el compte va adquirir un paper molt protector en ella, qui té dos anys menys. Ara bé, el seu fill Álex el necessita encara més, per la qual cosa hauria decidit tornar a Madrid i mantenir el contacte amb la germana per via telefònica

 

Una gerra d’aigua freda per al col·laborador, que torna a viure un dur episodi amb un hospital com a escenari. 

 

 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa