Alessandro Lequio carrega contra Rosa Benito: “Ets curteta”

Alessandro Lequio ha dirigit unes dures paraules contra Rosa Benito, qui dilluns va dir que ell li feia “pena” i el va qualificar de “molt gran”. I aquest dimarts Lequio ha agafat la paraula durant l’emissió de ‘El Programa de Ana Rosa’, on treballa com a tertulià, i s’ha dirigit a l’exdona d’Amador Mohedano: “Jo sabia que Rosa era moltes coses, entre elles una mentidera que es veteix pels peus, però ara me n’he adonat que també és curteta, molt curteta”.

No content amb això, ha afegit: “Ella es justifica dient que estava ferida, però ho estava amb Amador, i el numeret de cremar el seu anell de casament a ‘Sábado Deluxe’ era una mentida a tota l’audiència. No té res a veure amb el dolor que sentia per Amador”. En relació al fet que Rosa Benito hagi dit que Lequio “ja està gran”, ell també ha respost: “És un altre exemple que indica com de curteta és. La propietària de l’empresa on treballa és de la meva generació, i la parella de la presentadora amb la que treballa també és de la meva generació”.

Alessandro Lequio | Telecinco

Però Lequio encara ha anat més enllà: “Diu que li faig pena, però pena li hauria de fer la seva filla, que en comptes de posar-se vestits per triomfar cantant als escenaris, com feia la seva tia Rocío Jurado, està venent calcetes en una pàgina web per a adults. Això sí que fa pena”. “I no tinc res més a dir”, ha conclòs.

Però no ha pogut evitar-ho, i ha tornat a parlar: “Un altre exemple de com de curteta és: s’oblida que la productora del programa on treballa és la mateixa productora que aquest programa. Pobreta…”

Nou comentari