El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Alejandro Albalá relata el dur episodi que va viure Isa Pantoja a Cantora
  • CA

Alejandro Albalá ha tornat al plató de ‘Viernes Deluxe’ després de la seva aventura a ‘Supervivientes 2021’. El qui va ser marit de la filla d’Isabel Pantoja, Isa Pantoja, ha tornat al programa de Telecinco per a sotmetre’s al polígraf de Conchita i ho ha fet davant l’atenta mirada d’una col·laboradora molt especial: Dulce, la persona que durant molt de temps va treballar a casa de la cantant i que actualment ajuda a Isa.

Alejandro s’ha posat els cables del polígraf per a revelar els secrets millor guardats de Cantora i per a deixar al descobert el que les càmeres no van captar durant la seva aventura a Hondures. L’exsupervient ha explicat davant la sorpresa dels col·laboradors que Isa Pantoja no era ben tractada a Cantora: “Allà ella és invisible, ningú li parla, la interlocutora és la seva mare”.

Segons Albalá, en un dinar familiar en el qual ell era present va tenir lloc una forta discussió de la qual Isa Pantoja va fugir: “Érem com quinze persones i la seva mare va començar davant de tots a retreure-li una entrevista que havia donat, ningú va dir res i Isa va haver de marxar d’allà.

Tal com ha explicat Alejandro, la relació entre Isa Pantoja i el seu oncle, Agustín Pantoja, és totalment inexistent: “No li dirigeix la paraula, ni per a bé ni per a mal”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa