El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Telecinco, en evidència per un convidat: “Falta de respecte i mala fe”
  • CA

Alejandro Albalá ha estat convidat al programa de Telecinco Viva la vida, una intervenció que ha acabat de males maneres. El jove col·laborador de televisió, conegut per ser exparella d’Isa Pantoja, assegurava que tenia proves que asseguren que la jove és una mentidera. Cal recordar que ella el va acusar de maltractar-la, el que ell ha negat en tot moment. Ara ha volgut demostrar la seva innocència amb un àudio en el que se la sent reconeixent que era una exageració: “No m’ha tocat ni un pèl ni un dit, mai. Estic penedida. Ho vaig dir perquè li tinc molta ràbia”, diu Isa en aquella gravació. Ara bé, alguns col·laboradors no s’han acabat de creure que això acabi d’excusar l’Alejandro. La investigació judicial va corroborar que no hi havia cap indici que confirmés que havia pegat a l’Isa, això sí.

La més crítica ha estat Raquel Bollo, familiar de la filla d’Isabel Pantoja, que es preguntava per què hi ha llavors un part de lesions que corroboraria la versió de la noia. Aquesta acusació no va fer gens de gràcia al convidat, que va negar que sigui cert i va aixecar-se en directe ple de ràbia: “M’estàs faltant al respecte! A prendre pel c…! Jo ho tinc claríssim. Estic fart d’aquestes coses perquè és molt injust. És gratis assenyalar una persona amb un dit sense proves. Ella ha preguntat amb mala fe i en la vida no val tot”, deia en marxar de plató en directe molt indignat.

Alejandro Albalá denuncia el tracte rebut a Telecinco

Alejandro Albalá va quedar molt malament per culpa d’aquesta greu acusació de la seva ex, el que va acabar en una denúncia sense prou proves que no va tenir conseqüències per a ell -excepte el mal que va causar a la seva imatge pública-. Dues versions contraposades que sembla que estarien més a prop l’una de l’altra després de sortir a la llum aquest àudio en el que ella exculparia el xicot després de tot. No queda clar què hi ha darrere de tot això, amb la qual cosa haurem d’esperar a la reacció de l’Isa Pantoja.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: ... a novembre 22, 2021 | 15:37
    ... novembre 22, 2021 | 15:37
    La morralla de la peixateria.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa