El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Alejandra Rubio envaeix el metro de Madrid per un fi solidari
  • CA

La filla de Terelu Campos, Alejandra Rubio, omples les parets del metro de Madrid. El motiu: ha acceptat treballar en una exposició fotogràfica amb finalitats solidàries, segons publica la revista ‘Semana’. L’exposició busca és protegir els drets dels animals. Tant és així que ella ha posat al costat de Magic, el gat que va adoptar fa dos mesos, una mascota amb la qual ella i la seva parella, Álvaro Lobo, estan encantats.

Els madrilenys ja poden anar al Parc del Retiro per a gaudir de l’exposició en la qual ella apareix com una de les ambaixadores, concretament està disponible des d’aquest dijous 10 de desembre a la Biblioteca Eugenio Trias- Casa Fieras fins al 10 de gener. El seu acolliment ha estat tan positiu que fins i tot recitarà un discurs en la presentació i és que gràcies a ella i altres companys de professió han aconseguit més de 500 quilos de pinso d’una coneguda empresa d’alimentació per a animals, igual que altres donatius.

I, encara que probablement és un dels seus treballs més il·lusionants i ni tan sols li hagi costat dir que sí, el benefici no ha estat econòmic, però sí emocional. Segons ha pogut saber la mateixa revista ‘Semana’, ha posat de manera altruista, per la qual cosa no ha rebut ni un euro.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa