El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Alejandra Rubio creu que Kiko Hernández està utilitzant a María Teresa Campos
  • CA

El clan Campos està passant per un moment delicat. El fet que Kiko Hernández anés a dinar amb María Teresa Campos després de tot el que ha criticat a la família i que compartís aquest moment a les seves xarxes socials, va provocar el debat: tarda d’amics o provocació cap a les seves filles, Terelu i Carmen Borrego? Alejandra Rubio s’ha pronunciat alt i clar al programa ‘Viva la Viva’.

Alejandra Rubio ha estat molt criticada per Kiko Hernández a ‘Sálvame’ (de fet, Terelu li va demanar si us plau que cessés en la seva obstinació per destrossar-la) i tant mare com filla creun que l’àvia Campos no és coneixedora d’això, perquè consideren que si María Teresa fos coneixedora de tot el que diu Kiko, no l’hauria deixat entrar a casa seva.

“Qualsevol àvia veu que parlen així de la seva néta i no vol res amb aquesta persona. Que digui aquestes coses em fa gràcia. He tingut una conversa amb ella, no li vull explicar res perquè no vull que ho sàpiga. Li vaig fer una pregunta i amb el que em va contestar… Li vaig dir ‘què fas amb ell, que no es porta molt bé amb mi ‘i va dir ‘això és que no et coneix prou’. I amb això que em va contestar sé que no sap res”, assegura Alejandra.

En una xerrada íntima amb la presentadora Toñi Moreno al plató de ‘Sálvame, Alejandra ha continuat donant la seva opinió sobre tot aquest tema: “Sento que l’estan utilitzant perquè a ‘Sálvame’ es continuen rient de Carmen, això de ‘free potota’ és una gràcia per a burlar-se d’ella, i després va a dinar amb la meva àvia… Jo no faig això, és una falta de respecte”.

Més tard, Alejandra ha continuat parlant sobre aquest tema a ‘Viva la vida’: “Kiko no em coneix de res, és veritat que sóc aquí per la meva família, i què fem? Quin és el problema tan gran? De totes maneres, he treballat moltíssim en el món de la nit, aixecant-me per a anar a la Universitat havent-me ficat al llit tard. Jo sé el que és currar”, ha dit davant les crítiques del col·laborador.

“Penso que aquesta foto l’ha pujat perquè es vegi que Kiko es porta bé amb María Teresa. Que es podia haver evitat? També. Em sembla al·lucinant que parli així d’una família i després tingui la cara de presentar-se a casa de la meva àvia”. “Ell sabrà el que fa, en la seva consciència queda”, afegeix i reconeix que no és més explícita per no fer mal a la seva àvia: “Sento que cada vegada que obro la boca la faig grossa”.

“Jo respecto a la meva àvia i si algú no la respecta, em fa mal“, sentència Alejandra Rubio finalment.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa