El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
La filla de Terelu Campos, espantada pels insults que rep a Instagram
  • CA

Alejandra Rubio és famosa des que va néixer, tenint en compte que pertany a una de les famílies més mediàtiques de la televisió espanyola. La filla de Terelu Campos ha volgut seguir els passos de la mare i l’àvia en el món de la premsa rosa i col·labora els caps de setmana a Viva la vida. A més a més, ha aprofitat la seva fama per convertir-se en influencer

No tot és de color de rosa en la seva vida, per això. De fet, avui ha compartit una denúncia contra tots aquells que la insulten i l’assetgen a la xarxa: “Les persones que em seguiu des de fa temps sabeu que sóc una persona que dono zero importància a les crítiques que rebo, però ara més que mai estic veient una quantitat d’odi a la xarxa que espanta“.

I afegeix: “Direu que ens exposem a això i sí, clar que estem exposats a què ens digueu el que penseu, a “no m’agrada la teva roba, no m’agraden els teus cabells, no em sembles guapo, no m’agrada X”. Això m’és absolutament igual. Però la cosa està derivant en comentaris que per a mi són alarmants. Parlo de mi i de molts perfils plens de comentaris com: “Em fas fàstic“, “No encaixes en cap lloc”, “Quina mena de persona”, “Estàs grassa”, “Estàs anorèxica”, “Tant de bo moris” i un ample ventall d’insults innecessaris que personalment m’entren per una oïda i em surten per una altra”.

La filla de Terelu Campos denuncia l’assetjament que rep a la xarxa / Instagram

 Una situació insostenible que vol denunciar: “Em fa moltíssima pena veure gent així. Una persona que és capaç d’entrar en un perfil a dir barbaritats és completament infeliç”. El seu consell? “Viu i deixa viure. Viviu sent feliços i deixeu-vos de tants insults i tanta ximpleria. No viviu frustrats. Entenc la situació que estem vivint, però això no us dona dret a moltes coses”. 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa