El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Albert Rivera i Malú, pillats d’escapada romàntica a Portugal
  • CA

El líder de Ciutadans, Albert Rivera, es relaxa després de les eleccions espanyoles del passat 28 d’abril, on la formació taronja va aconseguir 57 diputats al Congrés dels Diputats. I ho fa a Portugal i al costat de la seva parella, la cantant Malú. Segons publica ‘La Otra Crónica’, la parella va ser vista en el supermercat MySuper Troia de la vila de Troia, Setúbal, destinació vacacional de la jet set europea. Segons els testimonis, tots dos van ser vistos passejant pels passadissos del local per separat, intentant no atreure l’atenció. Diversos turistes espanyols que es trobaven a la mateixa botiga per casualitat el van reconèixer a l’instant; en adonar-se que havia estat identificat, Rivera es va afanyar a sortir de l’establiment, seguit per Malú. Poc després, el líder de Ciutadans va tornar per a completar la compra en solitari.

Segons la mateixa revista, el súper on la parella va ser vista es troba just a la punta de la península de Troia, una de les localitats més privilegiades de l’àrea de Comporta. En la zona abunden els complexos vacacionals, entre ells nombrosos xalets de luxe i resorts ecoturístics, i és un lloc popular per a qui busca perdre’s entre boscos de pins, arrossars i desenes de quilòmetres de platges paradisíaques.

‘LOC’ afirma que un portaveu de Ciutadans es va limitar a confirmar a la revista que el polític no tenia actes programats durant aquests dies i que no tenia constància que Rivera estigués a Portugal,però que si ho estava, era a títol personal i no en qualitat de líder del partit taronja. D’altra banda, fonts de la discogràfica de Malú no van poder confirmar si la cantant es trobava fora d’Espanya i es van limitar a dir que l’artista es trobava “de baixa”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa