El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Albert Rivera: “TV3 fa olor de NO-DO… Són 200 milions d’euros llençats a una màquina d’odi”
  • CA

Pablo Motos segueix immers en una marató política. Pel seu ‘Hormiguero’ passaran els líders dels principals partits per tal de parlar de les seves propostes electorals, sí, però també per mostrar la seva cara més divertida. El presentador és conscient que està al capdavant d’un programa bastant humorístic, el que no li impedeix posicionar-se políticament depenent del convidat que té. No ha estat gaire neutral, segons la xarxa, si comparem les entrevistes que ha fet a Pablo Iglesias aquest dimarts, i a Albert Rivera l’endemà. Mentre que molts van fixar-se en les clatellades que feia al líder de Podemos i les preguntes incòmodes que li llançava, res d’això va veure’s durant l’entrevista a Rivera de dimecres. 

 

Crítiques a part, la conversa amb Rivera va deixar molts titulars. Primer de tot, segurament, aquest ‘tracte de favor‘ que li ha comportat molts comentaris negatius. I és que van arribar a posar-se a jugar amb unes motocicletes… Després, hi ha molts altres teleespectadors que no han entès perquè no li ha preguntat sobre la seva relació amb Malú. No volia posar-lo en el compromís d’haver de mentir? No volia forçar-lo a parlar de la seva vida privada? 

 

 

Del que sí que van parlar, i extensament, va ser sobre la possibilitat de fer futurs pactes electorals. L’objectiu és arribar a la Moncloa, per la qual cosa el líder de Ciutadans proposa formar govern amb el PP: “Tenim l’obligació d’intentar-ho, de fer fora a Pedro Sánchez i als separatistes“. El programa li ha donat l’oportunitat a Rivera de contestar, això sí, la clatellada de Casado quan va dir que li oferiria el lloc de ministre d’exteriors: “Jo li podria oferir el ministeri d’universitats“, directe al coll. I sobre VOX? “Té unes ocurrències que jo no comparteixo, no són necessaris en el govern. El meu projecte no és entregar pistoles a les escoles o dir malalts als gais”.

 

Albert Rivera a 'El Hormiguero'
 | Antena 3

 

Les declaracions que més han transcendit, per això, han estat les que ha fet respecte a TV3. Rivera considera que veu Catalunya molt grisa: “Veig la meva terra trista. És una terra meravellosa i és un motiu per tirar endavant el país. Falta sentit d’Estat i convivència. TV3… Són 200 milions tirats a la brossa de l’odi. Em sembla al·lucinant que una televisió pública destini els diners i faci el que fa. És una màquina de l’odi que hauria de transformar-se per informar amb pluralitat i allunyar-se de certa programació amb olor de NO-DO. Se li ha de dir que o compleix la llei, o no pot fer aquesta programació”. Unes incendiàries declaracions que no disten d’altres que hagi fet anteriorment, per això.

 

Albert Rivera a 'El Hormiguero'
 | Antena 3

 

Com actuarà Pablo Motos amb el següent polític convidat? 

 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa