Albert Rivera no ha començat l’any gaire bé… El líder de Ciutadans engega el 2019 solter després d’haver tallat amb la seva parella, Beatriz Tajuelo. Feia quatre anys que estaven junts i havien aparegut públicament en alguns actes, però sembla que la ruptura és definitiva i no tornarem a veure’ls junts. Segons publica ‘The Luxonomist‘, la parella hauria trencat el passat novembre, quan haurien posat fi a la convivència. 

 

Només feia un any que s’havien mudat a Pozuelo de Alarcón i d’unes tendres declaracions de Beatriz en la qual deixava el seu xicot pels núvols. No s’ha filtrat quin haurà estat el motiu principal i és improbable que ho acabin dient… El que sembla confirmat és que han decidit posat fi a la relació. 

 

Albert Rivera i la seva xicota
 Europa Press

 

De Rivera només se sabia que s’havia divorciat de Mariona Saperas, la seva xicota de tota la vida i mare de la seva filla Daniela. Un parell d’anys després de la separació, els mitjans van treure a la llum que el polític tenia una nova il·lusió, l’hostessa de vol d’Air Nostrum Beatriz Tajuelo. Des de llavors han posat davant dels fotògrafs en alguna ocasió, encara que han intentat separar la vida privada de la pública.

 

Albert Rivera i xicota
 | Europa Press

 

La noia va abandonar la feina l’any passat, quan va començar a treballar a una productora de continguts audiovisuals. Un canvi de vida que haurà de sumar una modificació encara més important… una ruptura inesperada

 

 

 

 

 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa