El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Albert Rivera, centrat en la paternitat: “Ara em dedico a canviar bolquers”
  • CA

Albert Rivera i Malú han estat reclosos a casa des del naixement de la seva primera filla en comú fa gairebé quatre mesos. L’expolític i la cantant van donar la benvinguda a la petita Lucía carregats d’il·lusió, però no sabíem res sobre ells fins fa poques hores. No han publicat cap foto de la nena i tampoc no els ha enxampat cap paparazzi: un silenci mediàtic que trenquen aquesta setmana per diferents bandes. 

L’exlíder de Ciutadans ha reaparegut aquest matí a la presentació del seu llibre ‘Un ciudadano libre’. Somrient i relaxat, ha ofert una roda de premsa en la qual ha deixat anar alguna perla sobre la seva nova paternitat. Mai no li ha agradat parlar de la vida privada, però avui ha fet una excepció. I què ha explicat? Que està molt ocupat cuidant la bebè: “Ara que canvio bolquers no tinc temps de llegir Internet i estar al dia de tot el que passa”. El català ha reconegut, però, que han tingut molta sort amb ella perquè es porta molt bé: “Dorm vuit hores seguides des del segon mes”. 

Albert Rivera, a la presentació del seu llibre / Europa Press

No ha parlat sobre Malú, malgrat la insistència d’alguns reporters. Centrat en aquest nou projecte, la promoció d’un llibre que compaginarà amb la seva feina en un bufet d’advocats, el veurem molt a televisió en els pròxims dies. Ha signat una entrevista a ‘El Hormiguero’ i també a programes d’altres cadenes. Però no serà l’únic, ja que Malú ha anunciat a Instagram que queda molt poc per a poder anunciar novetats destacades en la seva carrera musical.

Una tardor plena de projectes per a una parella que els haurà de compaginar amb la feina que genera un bebè tan petit. 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa