El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Albert Rivera i Malú, summament tendres en unes fotos robades
  • CA

Des que van començar a sortir junts, que pràcticament no hem vist cap fotografia d’Albert Rivera i Malú. L’exlíder de Ciutadans va sorprendre molt en saber-se que havia iniciat una relació amb l’exitosa cantant, una parella estranya i inesperada que pocs mesos després anunciava que estaven esperant un bebè. Van convertir-se en pares de la petita Lucía el juny de l’any passat, un naixement que va fer-los encara més reservats davant de la premsa del cor.

Formen una de les parelles més hermètiques del star-system, però aquest cap de setmana no han pogut evitar que es filtrin imatges de les seves vacances. El fotògraf Diego Arrabal els ha captat a Suïssa, el destí que han escollit per gaudir de les vacances durant la primera quinzena d’agost. Allà els ha vist molt tendres, abraçats i passejant amb la seva filla. Aquestes imatges mostren la faceta més desconeguda de la parella, que mai no s’ha mostrat així en públic. Còmplices i enamorats, queda clar que estan travessant una de les etapes més dolces de la seva vida en comú.

Malú i Albert Rivera, amb la filla de vacances / Telecinco

La parella ja ha tornat a la rutina, però, preparats per reincorporar-se a les seves feines. Malú ho farà després d’un llarg temps apartada dels escenaris per la baixa de maternitat i un esquinç al peu que l’ha obligat a operar-se un parell de vegades. Totalment recuperada, ara torna també a la petita pantalla com a membre del jurat de La Voz. El català, per la seva banda, tornarà al bufet d’advocats en el que ha trobat la pau després d’uns anys molt convulsos a primera línia de la política.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa