El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Albert Rivera revela com va conèixer Malú: “No volíem sortir junts”
  • CA

Albert Rivera està disposat a deixar-se entrevistar a totes les cadenes per tal de vendre el seu llibre. L’última cita en aquest tour publicitari ha estat a ‘Mi casa es la tuya’, el programa de Bertín Osborne. Ambdós han evidenciat una bona sintonia, en una entrevista amable i preguntes poc hostils. L’antic líder de Ciutadans es mostra encantat amb la seva nova vida fora de la política, una etapa que descriu com “tranquil·la i feliç”. Queda clar, a més a més, que ha perdut la vergonya a l’hora de parlar de la seva vida personal. I és que Malú i les seves filles han estat les protagonistes d’aquesta conversa.

Per primer cop, el català explica com va començar la relació amb la cantant: “Érem amics d’abans, ens havíem conegut un temps abans. Ens vam conèixer com amics, jo l’admirava. Després vaig trencar la meva relació i em vaig quedar sol, ella també estava sola… Quan algú s’enamora d’algú, pots amb tot. Ambdós dèiem que no podia passar, que no passaria perquè seria un embolic per als dos. Un polític amb una artista!”. 

Bertín Osborne i Albert Rivera Telecinco

Telecinco

Finalment, però, va acabar passant i ara són pares d’una nena de gairebé quatre mesos: “Sóc tan feliç amb les meves dues filles. Per a la gran, la seva germana petita és com una joguina. És la supernanny. L’altre dia li vaig comprar una tauleta com a regal d’aniversari i vaig veure que tenia una foto de la germaneta de fons”. Explica que ara que ha deixat la política pot veure la nena gran més sovint, encara que viu a Barcelona amb la seva ex. 

El futur amb Malú? Sembla que lluny de Madrid: “Ens agradaria molt traslladar-nos a Màlaga, estar a Andalusia que sempre ens ha agradat tant als dos”. De moment, però, continuaran a la capital uns anys. Malú, de fet, està preparant el llançament d’un disc: “Està preparant un disc, sí. Les cançons són molt maques. Quan veus la creació i com s’implica… és molt maco, tornarà amb molta força”.

El moment més curiós de la nit arribava amb una petita entrevista de Bertín a la mare d’Albert Rivera, que intervenia per deixar clar que està encantada amb la seva jove: “Tinc una relació estupenda amb Malú, és una cucada de noia i una crac en tots els sentits”. 

Albert Rivera, entrevistat per Bertín Osborne Telecinco

 Telecinco

Una entrevista dolça i amable a Albert Rivera, que continua la gira per diferents programes. 

 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa