Primera foto de Malú embarassada: de passeig per la muntanya amb Rivera

Albert Rivera i Malú estan començant a preparar-ho tot per a l’arribada del seu primer fill en comú. La cantant està ja de cinc mesos, amb la qual cosa ja ha superat la meitat de l’embaràs. Encara no ha transcendit el sexe del bebè, el que evidencia que, efectivament, la parella no vol parlar gaire sobre el nou membre de la família.

Això no impedeix, però, que els paparazzi els segueixin per saber-ne més coses. Encara no s’havia publicat cap fotografia de Malú amb panxeta, per la qual cosa els fotògrafs anaven bojos darrere d’aquesta exclusiva. Finalment, ha estat la revista ‘Semana’ qui ho ha aconseguit.

Albert Rivera i Malú, a la portada de la revista 'Semana' 2

Albert Rivera i Malú, a la portada de la revista ‘Semana’ 

Es tracta de la mateixa revista que va treure a la llum la relació amorosa de la parella, fa pràcticament un any. Ara els ha enxampat de passeig per la muntanya, un moment de descans que reflecteix la desconnexió que estan fent des que Rivera dimitís de Ciutadans i abandonés la política.

A les fotos se’ls veu molt abrigats, vestits amb uns anoracs grans pràcticament idèntics. Amb roba còmoda, però seriosos i atents a la presència de les càmeres. L’abric no deixa veure bé la panxa de Malú, però s’intueix que comença a lluir l’embaràs. La revista assegura que els han caçat fent-se carícies i dedicant-se tendres petons. Un passeig pel camp agradable que ha permès veure les primeres fotos de la parella des que se sap que seran pares.

Nou comentari