Una amiga d’Albert Rivera revela com estan vivint l’embaràs de Malú

Albert Rivera i Malú es convertiran en pares del seu primer fill en comú en els pròxims mesos. La parella no ha confirmat encara ni el sexe del bebè ni el nom que han escollit, el que envolta l’embaràs de la cantant de molta expectació. Van publicar una foto de les seves mans entrellaçades al costat d’un xumet, però ni tan sols han compartit alguna imatge de la panxa de Malú. Han deixat clar que volen gaudir de l’embaràs allunyats de la premsa, en una intimitat summament privada. No es pronuncien al respecte, tampoc, el que no ajuda a què es redueixi l’interès. 

Avui, però, surten a la llum les declaracions de Begoña Villacís, qui fos companya de partit d’Albert Rivera. La política explica a ‘Europa Press‘ que ha parlat recentment amb ell i que sap com estan vivint aquest embaràs: “L’Albert està feliç. El vaig veure l’altre dia i està molt content perquè està gaudint de la maternitat. De tant en tant és bo parar, reflexionar i veure les coses. Gaudir de les coses que ets perds quan vas tan ràpid… És veritat que a les ciutats anem sempre corrents i quan de sobte pares et permets gaudir de la via i de les coses tan maques com un embaràs o una paternitat”, afirma Villacís.

Com veu Malú durant el seu primer embaràs? “Està feliç també. Com no ho han d’estar si tindran el seu primer bebè? Ho estan gaudint molt, com no pot ser d’una altra manera”.

Malú i Albert Rivera  Europa Press

Europa Press

Unes primeres declaracions sobre la futura paternitat de la parella que fa que entrin encara més ganes d’escoltar els futurs pares. 

Nou comentari