El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Albert Rivera, emocionat en parlar de la filla: “Em dedico a acaronar-la”
  • CA

Albert Rivera i Malú van donar la benvinguda a la seva primera filla en comú el passat 6 de juny, un naixement molt esperat que desitjaven des de feia temps. El polític i la cantant van posar davant dels fotògrafs per presentar la petita Lucía, a qui s’han dedicat en cos i ànima des de llavors.

Els ‘paparazzi’ els tenen vigilats per aconseguir la primera foto en un passeig amb ella, però de moment han aconseguit esquivar-los. El primer en parlar obertament sobre la seva nova paternitat ha estat l’exlíder de Ciutadans, per això, que ha concedit unes declaracions a ‘Socialité’.

Afirma que estan vivint amb molta intensitat aquestes primeres setmanes amb la nena a casa: “Ens estem dedicant en cos i ànims a cuidar-la i acaronar-la“. Acaba de tornar a la feina, això sí: “Ja he tornat. He passat uns dies desconnectat i no podia ser per un motiu millor que el naixement de Lucía. Estem gaudint al màxim d’aquesta nova etapa”.

Malú i Albert Rivera abandonen l’hospital amb la filla / Europa Press

Ell ha tornat al bufet d’advocats que l’ha contractat després de deixar la política, mentre que Malú continuarà unes setmanes més a casa per centrar-se al 100% en la nena. 

 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa