El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Albert Rivera: “No hi ha res més maco que esperar el naixement d’un fill”
  • CA

Queda molt poquet per al naixement del primer fill en comú d’Albert Rivera Malú, una nena molt desitjada. Només fa unes hores apareixien publicades unes fotos de la cantant amb un misteriós anell que fa pensar en compromís, però la parella no ha confirmat ni desmentit la notícia. Havien parlat molt poc sobre l’embaràs, fins aquestes últimes setmanes en les quals han confirmat el sexe del bebè i han confessat que encara no tenen el nom decidit.

Malú ha donat detalls sobre com està vivint la gestació i ha reconegut que està molt il·lusionada: “Em va fer una il·lusió immensa saber que era una nena. Ja queda molt poc i tinc molta emoció i ganes de tenir-la als braços”.

Ara ha estat l’exlíder de Ciutadans qui ha parlat sobre la seva futura paternitat, el que ha sorprès perquè ell sempre ha estat el menys amic de parlar obertament sobre el tema. Ara ho ha fet en un directe a través d’un seminari amb premsa i usuaris. Una reaparició en la qual ha deixat clar que té moltes ganes de tornar a ser pare (recordem que té una filla de vuit anys d’una relació anterior).

Entrevista d’Albert Rivera / Youtube

“Estic amb moltes ganes, nervis i il·lusió de veure la cara de la meva filla. Queden poques setmanes. Haurem de canviar molts bolquers, combinat amb molta feina aquí en el despatx. Però no hi ha res més maco que esperar el naixement d’un fill. Tota la meva família està molt il·lusionada, també la meva filla Daniela”, deia visiblement emocionat.

Una conversa en la qual també va repetir que no té cap intenció de tornar a la política: “La vida és una etapa i aquesta és una etapa passada. Sóc feliç fora d’ella. Aportaré el que pugui com a part de la societat civil”. 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa