El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Missatge contundent de l’ex d’Albert Rivera després de la seva paternitat
  • CA

Beatriz Tajuelo va fer-se un nom mediàticament parlant gràcies a la seva relació amb Albert Rivera. Durant la seva relació, que va durar quatre anys, sempre van ser molt discrets i no van parlar obertament amb la premsa. A principis del 2019, però, tot va canviar. Van confirmar la seva ruptura i des de llavors Beatriz ha començat a ser molt activa a la xarxa. De fet, ha aconseguit convertir-se en una autèntica influencer. La premsa la segueix cada cop que li passa alguna cosa a l’exlíder de Ciutadans, buscant la seva opinió. El que ha tornat a passar amb el naixement de la seva filla amb Malú.

L’ex, molt enfadada davant d’aquesta persecució, ha escrit un missatge molt contundent a la xarxa en el qual denuncia que li segueixin preguntant sobre ell: “Sempre m’he alegrat i m’alegraré per la felicitat dels altres. Sempre he celebrat i celebraré la vida. Només demano que respectin la meva, la meva vida, la meva felicitat i la meva tranquil·litat”.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Siempre me he alegrado y alegraré por la felicidad de los demás. Siempre he celebrado y celebraré la vida. Solo pido que respeten la mía, mi vida, mi felicidad y mi tranquilidad. Hoy algunos medios de comunicación han querido malmeter, pero yo nunca he entrado, ni voy a entrar en ese juego. Gracias por todos los mensajes que he recibido de apoyo y cariño y por afear lo que algunos medios han comentado queriendo enfrentar… Yo estoy tranquila, rodeada de mi familia y amigos y con muchos proyectos y un ilusionante trabajo por delante. Que cada cual viva su vida, que cada cual busque y encuentre su felicidad y así tod@s viviremos en un mundo mejor. ¡Más empatía y menos crispación es lo que nos hace falta!

Una publicación compartida de ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? (@beatriz_tajuelo) el

Enfadada amb la premsa, que buscava la seva reacció ara que el seu ex ha estat pare: “Avui alguns mitjans de comunicació han volgut malmetre, però jo mai no he entrat ni entraré en aquest joc. Gràcies per tots els missatges de suport i estima que he rebut i per enlletgir el que alguns mitjans han comentat per intentar enfrontar. Jo estic tranquil·la, envoltada de la meva família i amics i amb molts projectes i una feina il·lusionant per endavant. Que cadascú visqui la seva vida, que cadascú busqui i trobi la seva felicitat i així tots i totes viurem en un món millor. Més empatia i menys crispació és el que ens fa falta”. 

Enfadada i contundent, queda clar que Beatriz no entrarà en el joc d’aquells que busquin una declaració seva en contra d’Albert Rivera. 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa