El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
L’ex d’Albert Rivera: d’hostessa de vol, a ‘influencer’ i bloguera
  • CA

Beatriz Tajuelo ha canviat radicalment de vida des que va tallar amb Albert Rivera. D’hostessa de vol durant 11 anys, a influencer. Aquest va ser només el primer canvi, el que va donar aprofitant-se de l’expectació mediàtica que havia generat la ruptura. Durant la seva relació no va concedir cap entrevista, però deixar-ho sembla que va ser una alliberació per ella en aquest sentit. I és que, de cop, va començar a col·laborar amb la premsa i a compartir un vídeo rere un altre a Instagram en els quals explicava la seva vida. De fet, també va començar a acudir a esdeveniments i a desfilades de la setmana de la moda. Una nova Beatriz que avui engega un nou projecte.

Ver esta publicación en Instagram

¿Qué tal mi nuevo look?????????. . #newlook #beauty

Una publicación compartida de ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? (@beatriz_tajuelo) el

Ha decidit reinventar-se, el que pretén aconseguir gràcies a la creació d’un blog personal. Es tracta d’una pàgina web d’un disseny molt modern amb fotos molt bones, en el qual explicarà en primera persona totes les seves experiències en el món de la moda o la bellesa. Però també intentarà empènyer la seva faceta de guia turística, que té forma en un Instagram que fa servir per motivar la gent a visitar Menorca. Ensenya racons coneguts i també desconeguts, d’igual manera que dona consells als turistes.

“Des de fa una mica més d’un any vaig tornar a començar, com si fos una tela en blanc. Vaig decidir agafar el timó i posar rumb als meus somnis. Sempre havia somiat amb tenir un espai en el qual poder compartir moltes de les meves motivacions, però mai no trobava el moment adequat. Les circumstàncies personals tampoc no eren les idònies per fer-ho, així que vaig decidir que ara sí que era el moment. La meva vida ha anat girant i girant, està clar que les adversitats et fan forta i que et serveixen per parar, reflexionar i recalcular”. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

¡Estoy emocionada de presentaros mi nuevo proyecto! Hoy inauguro mi nueva web: www.beatriztajuelo.com desde la que os compartiré mis recomendaciones, experiencias, anécdotas y secretos. Estaré conectada con todos vosotros y os daré visibilidad de empresas afines a mí, marcas que apuestan por mujeres auténticas, sencillas, entusiastas y emprendedoras. ?? Deseo que la disfrutéis tanto como lo he hecho yo realizándola junto a mi equipo y que me acompañéis en esta nueva etapa tan emocionante para mí. Gracias por seguirme en el camino??? ¡Comentadme qué os parece! ? . #miproyecto #beatriztajuelo #nuevaetapa #ilusion #compartir

Una publicación compartida de ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? (@beatriz_tajuelo) el

Amb aquest projecte intentarà ensenyar com és, compartirà recomanacions i experiències, alhora que donarà visibilitat a algunes empreses. Un negoci emprenedor molt personal amb el que espera aconseguir molts seguidors i encara més reaccions. 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa