El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Beatriz Tajuelo es pronuncia sobre Albert Rivera: “Que faci el que vulgui”
  • CA

Beatriz Tajuelo continua immersa en la promoció del seu nou projecte, un blog personal en el qual dona consells sobre moda, viatges i estil de vida. A poc a poc va aconseguint deixar enrere l’etiqueta de ser “exparella d’Albert Rivera“, el que intenta amb totes les seves forces. Això no impedeix, però, que li hagi enviat un missatge a través d’Europa Press. Ha respost les preguntes del reporter de manera educada, sense tallar-se i parlant bastant més del que acostuma a fer.

En un primer moment recalcava que no volia parlar de l’exlíder de Ciutadans: “Jo no opino de la seva vida, ell que faci el que vulgui. És lliure de fer el que vulgui. Per descomptat només tinc bons desitjos cap a ell i la seva família, això sempre. S’ha de saber diferenciar una cosa d’una altra. Ell és una persona amb qui he compartit la meva vida, així que li desitjo el millor sempre. Que sigui súper feliç ell i altres parelles que he tingut, tothom”.

Beatriz Tajuelo / Europa Press

Hi havia una pregunta molt sucosa gairebé obligada. Té previst llegir el llibre d’Albert Rivera? La resposta és clara: “No, directament no. No crec que em llegeixi el seu llibre”.

Afirma que actualment té el cor lliure, el que fa que estigui tranquil·la: “Estic molt bé així, tranquil·la i feliç amb la meva família i un munt d’amics. Tinc la sort immensa de conèixer gent de molts llocs i gaudir de la vida. Si l’amor arriba, doncs ja veurem. De moment no hi ha ningú que m’hagi robat el cor”.

 

 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa