El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
De jove conflictiu a estrella de l’atletisme català i concursant de ‘Supervivientes’
  • CA

Només té 31 anys, però la vida d’Albert Alvárez ha estat intensa. El jove de Manresa va ser campió d’Espanya en salt de perxa set vegades, però se’l coneix mediàticament per la seva participació a MYHYV i Supervivientes 2019. Va ser el segon classificat d’aquella edició, el que va convertir-lo en personatge de la premsa del cor. Ara bé, són els conflictes de la seva joventut el que avui el retornen a primera línia mediàtica.

La revista Lecturas ha volgut saber què és d’ell dos anys després de la gran final del reality de Telecinco. Acaba de publicar un llibre en el qual reflexiona sobre el seu passat conflictiu. El va escriure un any i mig després d’haver de deixar l’esport per múltiples lesions, un moment difícil que reflecteix en aquest escrit sincer.

Els judicis i les detencions eren habituals en ell quan era jove: “Amb 15 anys vaig començar a tenir una sèrie de conflictes al carrer que em van portar pel mal camí. Fins als 18 anys vaig estar molt perdut… Vaig tenir més sort que altres amics meus gràcies a l’esport. Jo entrenava en un centre esportiu i allà vaig conèixer el meu entrenador, que era inspector de la policia nacional. Puc dir que ell va ser el meu àngel de la guàrdia. Va intercedir per mi moltes vegades perquè no m’empresonessin… Recordo que alguna vegada va venir la policia a buscar-me a les pistes d’atletisme i ell parlava amb ells”.

Albert Álvarez a ‘Supervivientes’ / Telecinco

Fent la vista enrere, Albert considera que el més natural per a ell hauria estat “ser empresonat“: “La gent del meu entorn ho feia. De 14 amics meus, 11 van acabar a presó. Anava amb gent que feia coses i jo acabava igual. Em vaig equivocar moltes vegades en la meva adolescència i vaig haver de pagar judicis fins als 22 anys. Ara bé, ser esportista em va ajudar”. Una història de superació que explica en un llibre que pretén que l’ajudi a deixar enrere el malson de la seva joventut.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa