Alba Carrillo i Santi Burgoa trenquen la seva relació de parella, i ella aclareix si hi ha terceres persones

"Aquestes acusacions d'infidelitat són molt masclistes", es queixa ella

Una nova parella del món del cor que es trenca. Es tracta de la parella que formaven la televisiva Alba Carillo i el presentador Santi Burgoa. Després de dies de rumor, finalment s’ha confirmat la ruptura. Ha estat la pròpia Alba Carrillo qui ha penjat al seu Instagram un missatge claríssim: “Soltera de nou”. La ruptura s’ha produït després de dos anys i mig de relació, durant els quals la parella s’ha dedicat diverses mostres d’afecte i missatges d’amor públicament.

La ruptura ha vingut de sorpresa als seguidors de la parella, ja que fa només tres setmanes tots dos van marxar de viatge romàntic a Roma. Ha estat el periodista Miguel Ángel Nicolás qui ha explicat al programa ‘Ya es mediodía’, de Telecinco, que ha parlat amb Alba Carrillo -amb qui manté una bona relació professional i personal- i que aquesta li ha assegurat que no hi ha terceres persones en la seva ruptura amb el periodista.

Santi Burgoa | Instagram Alba Carrillo

“No hi ha infidelitat de cap tipus”, ha insistit el periodista. Hi havia rumors que apuntaven que ella havia estat infidel a Burgoa amb una persona molt coneguda de Telecinco, i Rosa Benito, tertuliana del programa ‘Ya es mediodía’ ha opinat: “Jo no veig a Alba Carrillo com una persona infidel. Crec que és una dona molt fidel, i que quan no vol una cosa, és capaç de deixar-la i començar una altra relació. Només li vull dir que sigui feliç, però jo no crec que hi hagi terceres persones”.

“El que ha de fer és ser feliç, amb Santi o sense Santi. Sobretot que estigui bé, que estigui amb el seu fill, i ella vol deixar clar que no hi ha infidelitat, i que aquestes acusacions són molt masclistes“, ha defensat Miguel Ángel Nicolás.

Nou comentari