El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Alba Carrillo i Santi Burgoa trenquen la seva relació de parella, i ella aclareix si hi ha terceres persones

Una nova parella del món del cor que es trenca. Es tracta de la parella que formaven la televisiva Alba Carillo i el presentador Santi Burgoa. Després de dies de rumor, finalment s’ha confirmat la ruptura. Ha estat la pròpia Alba Carrillo qui ha penjat al seu Instagram un missatge claríssim: “Soltera de nou”. La ruptura s’ha produït després de dos anys i mig de relació, durant els quals la parella s’ha dedicat diverses mostres d’afecte i missatges d’amor públicament.

La ruptura ha vingut de sorpresa als seguidors de la parella, ja que fa només tres setmanes tots dos van marxar de viatge romàntic a Roma. Ha estat el periodista Miguel Ángel Nicolás qui ha explicat al programa ‘Ya es mediodía’, de Telecinco, que ha parlat amb Alba Carrillo -amb qui manté una bona relació professional i personal- i que aquesta li ha assegurat que no hi ha terceres persones en la seva ruptura amb el periodista.

Santi Burgoa | Instagram Alba Carrillo

“No hi ha infidelitat de cap tipus”, ha insistit el periodista. Hi havia rumors que apuntaven que ella havia estat infidel a Burgoa amb una persona molt coneguda de Telecinco, i Rosa Benito, tertuliana del programa ‘Ya es mediodía’ ha opinat: “Jo no veig a Alba Carrillo com una persona infidel. Crec que és una dona molt fidel, i que quan no vol una cosa, és capaç de deixar-la i començar una altra relació. Només li vull dir que sigui feliç, però jo no crec que hi hagi terceres persones”.

“El que ha de fer és ser feliç, amb Santi o sense Santi. Sobretot que estigui bé, que estigui amb el seu fill, i ella vol deixar clar que no hi ha infidelitat, i que aquestes acusacions són molt masclistes“, ha defensat Miguel Ángel Nicolás.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa