El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Alba Carrillo, operació i confessió: “He hagut d’anar al psicòleg”

Alba Carrillo ha preocupat els seus seguidors en anunciar que s’ha sotmès a una operació. En una fotografia se li podien veure els dits grossos dels peus embenats, el que acompanyava de la confirmació: “M’han operat d’onicocriptosis”. Es tracta de la típica ungla encarnada, una dolència que provoca molt de dolor en els pacients. 

No era res greu, el que els tranquil·litzava. Però estan tots amb els nervis a flor de pell després de l’atac de sinceritat de la model, que només unes hores abans havia confessat que havia necessitat acudir a un psicòleg.

Alba Carrillo s’opera dels peus / Instagram

“Sóc massa passional, però quan tens algú que depèn de tu has de respirar dues vegades abans. He estat injusta amb mi mateixa, per sentir que he estat imperfecta. Vaig haver de reflexionar molt… i vaig haver d’acudir al psicòleg quan Feliciano em va demanar matrimoni. Estava convençuda que no sortiria bé perquè jo no em volia casar, no volia canviar la vida del meu fill. Hi havia coses a la família de la meva parella que no m’agradaven. I al final, quan ens vam divorciar, vaig tornar al psicòleg”, confessava. 

Telecinco

El problema? Que considera que es va precipitar en anar a viure amb Feliciano: “Vaig haver de canviar el meu fill d’escola… Les meves decisions sempre han estat castigats pels meus propis capricis, m’he castigat jo mateixa”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa