El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Alba Carrillo destrossa Feliciano López: “És molt egoista i no m’agrada el seu fons”
  • CA

Alba Carrillo mai no s’ha tallat a l’hora de criticar públicament les seves exparelles. La col·laboradora de Ya es mediodía i Viva la vida ha concedit una entrevista a Lecturas en la qual torna a deixar verd Feliciano López, amb qui es va casar el 2017. Cal recordar que el seu matrimoni va ser curt i polèmic, amb una infidelitat del tenista que va fer parlar molt.

Així com Carrillo manté bona relació amb Fonsi Nieto, pare del seu fill, no ha tornat a parlar-se amb Feliciano. Per si no havia quedat clar fins ara, ho torna a evidenciar en unes declaracions molt contundents: “No hi haurà reconciliació amb Feliciano perquè no m’agrada el seu fons. Va ser superegoista i no guardo bon record dels meus anys amb ell. Em va posar les banyes i ho va veure tothom a Miami. La meva mare va estar malalta i ell no va estar a l’altura. Em vaig adonar llavors que estava casada amb un noi molt egoista”.

Alba Carrillo i Feliciano Lópe, en un photocall quan encara eren parella / Europa Press

“Fonsi Nieto, per una altra banda, és un bon noi i podríem ser amics independentment de tenir un fill en comú. Però amb Feliciano no, no tinc cap necessitat de tenir algú així en la meva vida. Això no impedeix que li desitgi que a la dona i al fill els vagi tot fenomenal”, reconeix.

En aquests moments, Carrillo triomfa com a col·laboradora d’un parell de programes del cor de Telecinco. A més a més, en la vida íntima, ha trobat l’amor de la mà del presentador Santi Burgoa.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa