El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
La tertuliana Alba Carrillo revela que ha estat molt malalta per culpa del coronavirus
  • CA

Alba Carrillo ha preocupat molt els seus seguidors en estar uns quants dies desapareguda. Ha estat de baixa a Ya es mediodía, el magazín dels migdies de Telecinco en el que fa de tertuliana. El problema? Que ningú no havia dit què li passava, el que ha fet témer el pitjor. Finalment, ha estat ella mateixa qui ha publicat un parell de vídeos a Instagram en els quals revela que s’ha contagiat de coronavirus.

La col·laboradora de televisió ha passat el virus amb molts símptomes, per la qual cosa ha preferit esperar a estar millor per explicar-ho: “He esperat a donar negatiu i estar 100% bé. Ara ja puc dir què m’ha passat… Ho he passat bastant malament perquè tinc asma i això amb aerosols fa que em cansi. Ho he passat molt malament pel que fa a la respiració“.

A més a més, també ha perdut el gust i l’olfacte. Amb tot, es trobava molt xafada i sense forces: “Em notava exageradament cansada i em costava molt estar com sempre. He passat per totes les fases de la malaltia”, ha relatat.

Alba Carrillo explica com es troba en un vídeo a Instagram

Ara sembla que es troba molt millor i ja ha donat negatiu en un test. Estarà uns dies més descansant i “molt aviat” tornarà a la seva feina a televisió.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa