El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Alba Carrillo comença a sortir amb el porter del Reial Madrid, que té un passat amorós encara més tempestuós
  • CA

El currículum amorós d’Alba Carrillo va ben ple d’esportistes. La model té predilecció per aquests nois, el que ha demostrat en sortir amb el motorista Fonsi Nieto o el tenista Feliciano López. Amb el primer va tenir un fill i amb el segon va arribar a casar-se; però cap de les dues relacions va acabar bé. De fet, ha estat immersa en batalles judicials amb ambdós, després d’acabar de molt males maneres. Actualment treballa al programa de Telecinco ‘Ya es mediodía’, el que està compaginant amb la carrera de criminologia que acaba d’engegar. Això sí, la revista ‘Semana’ assegura que està centrada en l’amor de nou.

 

L’última ‘víctima’ de Carrillo també té un paper destacat dins del món esportiu. En aquesta ocasió parlem d’un futbolista, el controvertit porter del Reial Madrid, Thibaut Courtois. El jove s’ha vist envoltat en un escàndols sexual, el que sembla que no importa a la presentadora. 

 

Portada revista 'Semana'
Portada revista ‘Semana’ | ‘Semana’

 

El mitjà assegura que fa setmanes que s’estan veient en secret, el que ara ha confirmat Carrillo: “Sí, és veritat. Estic contenta perquè ens estem coneixent“. Els paparazzi els hauria enxampat mentre sopaven a un restaurant japonès, tot just abans de passejar per Madrid d’una manera ben còmplice. Les mostres d’estima també les haurien evidenciat a totes les vegades en les quals haurien quedat a les seves respectives cases, el que la revista assegura que s’està convertint en una tònica habitual.

 

Alba Carrillo
Alba Carrillo | Europa Press

 

Thibaut Courtois
Thibaut Courtois | Europa Press

 

Courtois va ser notícia fa un parell d’anys, quan va sortir a la llum l’acusació de Jennifer Sánchez, tronista de ‘Mujeres, Hombres y Viceversa’; que assegurava que el porter havia estat infidel a la seva dona amb ella. El futbolista, que té dos fills amb l’exdona, va continuar amb ella tot i els rumors. Van posar rumb a Londres, quan va començar a jugar en el Chelsea. Allà va tornar a protagonitzar un escàndol en dir-se que havia estat infidel a la dona un altre cop amb la noia que li passejava als gossos; el que va venir poc abans de la gran bomba: quan va tenir una relació amb la parella d’un company d’equip. I d’aquí? A fer-ho amb una miss belga. 

 

Tot això va arribar quan la dona de Cortois estava embarassada del segon nen, el que va forçar-la a trencar la relació. Els mitjans es van quedar amb la boca oberta en veure que seguien mantenint l’amistat, per això. Li haurà explicat com va amb Alba Carrillo? Tindran futur?

 

 

 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa