Alfred i Amaia, Amaia i Alfred. La simbiosi de la parella va arribar a un extrem que pocs parlaven d’un sense parlar de l’altre. La seva relació va ser un dels atractius principals de les últimes edicions d’Operación Triunfo i d’Eurovisió, malgrat el mal resultat que van obtenir al certamen europeu. Estaven enamorats com dos adolescents, però això no va impedir que els rumors de ruptura comencessin poc després que abandonessin l’acadèmia. Molts van veure clar que la distància i la fama de l’exterior els temptaria i no els ajudaria a seguir junts… Doncs efectivament, les apostes s’han complert i només un any després s’ha confirmat que han trencat.

 

La revista ‘Lecturas’ ha publicat aquesta setmana una impactant fotografia que ho demostra, en la qual la cara de desesperació de l’Alfred ho diu tot. Asseguren que hauria estat el català qui s’hauria apropat a la parella per demanar-li un gest d’estima: “És que em deixes així tirat…”. Davant de la qual cosa ella contestava: “Alfred, si us plau, que no… No deixaré d’estimar-te mai“. El noi li hauria deixat la jaqueta per protegir-la del fred, però això no hauria cedit: “No m’ho estàs posant gens fàcil, de veritat, gens fàcil. No puc més. Jo sé molt bé el que faig”. Li hauria tornat la jaqueta i hauria demanat un taxi per tornar a casa. 

 

 

L’endemà mateix de sortir a la llum aquesta bomba, n’arriba una altra. I és que ‘El Español‘ assegura que Amaia ja té una altra il·lusió. Es tracta de Diego Ibáñez, el vocalista del grup de moda Carolina Durante. El jove madrileny sembla que l’hauria captivat durant la gravació d’una cançó que han fet en col·laboració amb ella. Líder d’un grup indie, estudia INEF mentre van adquirint fama.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Una publicación compartida de Diego Ibáñez Ibáñez (@diegoibnz) el

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Una publicación compartida de Diego Ibáñez Ibáñez (@diegoibnz) el

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Una publicación compartida de Diego Ibáñez Ibáñez (@diegoibnz) el

 

Només fa un any que els quatre amics van decidir apostar per aquesta afició, però de mica en mica van sent més coneguts. En cas de ser veritat que estan començant una relació, s’evidenciaria que a l’Amaia li agraden els músics…

 

 

 

Com a nota curiosa de l’Instagram del jove, cal destacar que té tres tatuatges ben peculiars… El més tètric? Un dibuix de la seva pròpia tomba. Però també té un home sense wifi i el famós crit de Cristiano Ronaldo a l’esquena. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Una publicación compartida de Diego Ibáñez Ibáñez (@diegoibnz) el

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Una publicación compartida de Diego Ibáñez Ibáñez (@diegoibnz) el

 

Així de bones primeres no sembla tenir el mateix caràcter dòcil de l’Alfred… Serà veritat que estan junts? Prosperarà aquesta relació?

 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa