El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Tots els detalls sobre Bernardo Pantoja, pare d’Anabel Pantoja i germà d’Isabel Pantoja
  • CA

El casament d’Anabel Pantoja i Omar Sánchez a l’illa canària de La Graciosa ha portat centenars de comentaris a les xarxes socials, i també als mitjans de comunicació. Un dels fets destacats del casament va ser l’absència del pare de la núvia, Bernardo Pantoja, qui alhora és germà de la cantant Isabel Pantoja. Pocs detalls es coneixen de Bernardo, qui té dificultats per caminar i sempre ha d’anar amb una moto elèctrica.

Però el portal ‘Outdoor’ ha recollit informació i ha explicat com és el pare de la tertuliana de ‘Sávame’. A banda d’Agustín, mà dreta d’Isabel Pantoja, i de Juan Pantoja, la cantant té un altre germà: Bernardo. Aquest, el més gran dels fills de la recentment morta Ana María Martín Villegas i Juan Pantoja Cortés, és potser el menys conegut de tots. No té gaire bona relació amb el clan Pantoja i no se li coneix cap professió. És l’únic que no s’ha dedicat al món de la faràndula i de l’espectacle, i la procedència dels seus ingressos és un misteri.

Amb la mare d’Anabel es va casar l’any 1986, mateix any en què va néixer ella. Bernardo tenia 33 anys quan es va casar amb Mercedes Bernal, una funcionària sevillana. Ana Isabel naixia cinc mesos després de l’enllaç i se li va posar aquest nom en honor a la seva morta àvia paterna. Però el matrimoni es va separar als sis anys.

Anabel Pantoja | Telecinco
Anabel Pantoja | Telecinco

L’any 2006, Bernardo va rebre dues punyalades a l’estómac a la sortida d’un bar en el sevillà barri de Triana per motius que mai no han transcendit. Aquest assalt va estar a punt de matar-lo. L’any 2000 Bernardo va començar una relació sentimental amb María de los Ángeles Gómez, que va morir com a conseqüència d’una operació sense rellevància.

Segons explica el mateix portal, malgrat l’incident de Triana, Bernardo Pantoja va sobreviure i va continuar fent vida normal. Tot i això, la seva salut va acabar ressentint-se per culpa de la diabetis. L’any 2017, Bernardo entrava a quiròfan, on van haver d’amputar-li una cama a causa d’aquesta malaltia. L’any 2018 Bernardo es va casar en secret amb Junco, una dona japonesa que porta al seu costat prop de dues dècades.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa