Així eren les trobades entre Antonio David Flores i la seva amant

La notícia de la separació d’Antonio David Flores i Olga Moreno després de 21 anys de relació ha provocat que els mitjans de comunicació parlin de totes les infidelitats de l’ex guàrdia civil. I ara de qui més es parla és d’una periodista de Telecinco amb qui Antonio David mantindria una relació en aquests moments, i que fa anys que va començar.

Des del programa ‘Viva la vida’, de Telecinco, Terelu Campos va informar que Olga Moreno ha demanat informació sobre aquesta relació extramatrimonial que ha mantingut el seu marit amb aquesta jove i el programa ‘Socialité’ ha recollit totes les dades que aporten els testimonis d’aquestes cites clandestines.

Olga Moreno i Antonio David Flores, en una foto d'arxiu - Europa Press
Olga Moreno i Antonio David Flores, en una foto d’arxiu – Europa Press

El programa que presenta María Patiño ha parlat de carícies: “Es tocaven tota l’estona, i fins i tot arribaven a acariciar-se sota la taula, sense por de mostrar una actitud afectuosa l’u amb l’altre, mentre Olga Moreno era aliena a tot això”. A més, alguns testimonis recollits per ‘Socialité’ consideren que ella mirava contínuament al voltant “com si estigués encantada, però ell no, ell era com que no volia que els veiessin”.

El programa ha donat dates concretes, noms de restaurants i, fins i tot, parla de pàrquings. Tot acompanyat del testimoni d’aquells que els han vist intimant. Crida l’atenció que els locals als quals han anat sempre són de moda i que això contrasta amb la idea que no volien que ningú els veiés. Després de trobar-se en dos restaurants de Madrid, una testimoni assegura haver vist a Antonio David Flores i la seva amant en un pàrquing de Màlaga. Hi ha dues coses curioses: que la data que dóna és recent, i que la seva trobada tingui lloc a la ciutat andalusa, lluny de Madrid, on tots dos viuen actualment.

Nou comentari