El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Aitana sorprèn en publicar quatre fotos molt passionals amb el xicot
  • CA

La parella formada per Aitana i Miguel Bernardeau és en boca de tots des que van confirmar la relació. La cantant d’OT i el protagonista d’Élite van optar per mantenir-se aliens a l’expectació mediàtica que els envoltava, intentant fer silenci davant dels periodistes. Ara bé, a poc a poc han anat obrint-se més, fins al punt de publicar fotografies junts a Instagram.

Això no impedeix, però, que encara prefereixin posar per separat als photocalls. Ho han tornat a fer durant l’entrega de premis ‘GQ’, en la qual Miguel ha estat guardonat com millor actor revelació. El vèiem pujar a l’escenari tot sol i no va dedicar-li a Aitana, qui l’aplaudia des de la grada. Però poc els va durar aquesta discreció, ja que la finalista d’OT va publicar quatre fotografies amb ell poques hores després.

No és habitual que mostri fotografies amb la parella, el que provoca que els seguidors embogeixin quan veuen que ho fa. Però es tornen encara més bojos quan veuen que Aitana publica quatre fotografies amb Miguel divertides, romàntiques i una mica pujades de to.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Una publicación compartida de AITANA (@aitanax) el

A les fotografies veiem la parella vestida amb els looks que van dur a la cerimònia, molt elegants de negre. Abraçats, somrients, còmplices i fent-se petons i carícies: uns moments tendres que han volgut compartir amb els seus seguidors. El que més ha cridat l’atenció? Que hagi publicat una foto que ensenya com Miguel li agafa el cul.

El recopilatori de fotografies ràpidament s’ha omplert de comentaris, aplaudiments i alabances davant d’una parella que sembla que viu el seu moment més dolç.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa