El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Aitana fa oficial la relació amb Bernardeau amb unes romàntiques fotos
  • CA

Aquest estiu està sent dels més romàntics d’Aitana d’OT. La cantant està gaudint dels primers mesos de relació amb Miguel Bernardeau, l’actor d’Élite i fill d’Ana Duato. Han passat unes setmanes junts a Eivissa, tal com van mostrar amb unes romàntiques fotos a sobre d’una taula de surf. Llavors van ser enxampats pels paparazzi, però aquest cap de setmana s’han posat d’acord per confirmar la relació amb un parell de fotografies que han deixat publicades en els seus respectius perfils públics a la xarxa. 

Ho han fet amb una imatge molt tendra que ha encès Instagram. Milers de seguidors de la parella s’han bolcat en felicitar-los i en aplaudir una instantània que demostra que les coses entre ells van d’allò més bé. Estan d’allò més enamorats, el que queda clar en aquestes publicacions. 

 
 
 
 
Ver esta publicación en Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Houstiton tenemos un problemita

Una publicación compartida de AITANA (@aitanax) el

Primer era ella qui compartia dues imatges en blanc i negre: amb la platja de fons, Miguel recolzat a la paret mentre Aitana li fa un petó a la galta. L’altra, amb la jove catalana abraçant-lo amb el cap en el seu pit. Les ha publicat amb el següent missatge: “Houstiton, tenim un problemeta”. El que ha motivat que ell respongués quan ha publicat una tercera foto en la qual se’l veu fent-li un petó al nas: “Quin problemeta?”.

 
 
 
 
Ver esta publicación en Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Que problemita?

Una publicación compartida de Miguel Bernardeau (@miguel_bernardeau) el

Enamorats i divertits, segueixen gaudint de les platges d’Eivissa. Les coses van bé i això els ha donat ales a pregonar el seu amor públicament. 

Triomfadors en l’amor, però també professionalment. Aitana tornarà aviat a una gira de concerts que la portarà per tota Espanya, mentre que ell es prepara per a l’estrena de la segona temporada d’Élite mentre busca més papers dins de la petita pantalla. 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa