El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
El Cap d’Any d’Aitana i Miguel d’Élite, a la mansió canària d’un famós
  • CA

Aitana d’OT i Miguel Bernardeau han deixat d’amagar-se. La parella està envoltada de moltíssima expectació mediàtica des que confirmessin que estan junts, una relació sorprenent que fa les delícies dels seus seguidors. Han convertit els seus perfils a Instagram del millor escenari per evidenciar que estan molt bé i que la relació genial. L’última mostra? Que passaran la nit de Cap d’Any junts.

Fa un parell de dies van aterrar a l’illa de Lanzarote, on estan passant aquestes últimes hores de l’any. ‘El Español‘ ha sabut que s’estan allotjant a la mansió que hi té Jon Kortajarena, a qui els uneix una gran amistat. L’actor els hauria deixat la casa perquè acomiadin l’any des d’allà, un paradís de clima tropical que estan gaudint al màxim.

Han publicat un parell de fotos: a la platja i amb la planxa de surf. Molts testimonis expliquen que van veure la jove cantant asseguda a la sorra mentre el seu xicot practicava surf, un moment que haurien aprofitat per demanar-li una foto que va acceptar encantada.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

yo la verdad ni idea de surf pero soy muy feliz con los prismáticos viéndolo desde la orillita

Una publicación compartida de AITANA (@aitanax) el

Només han passat nou mesos des que van confirmar que sortien junts, però en aquest temps ja han viatjat tres vegades fins a l’illa Canària. En aquesta ocasió no ho han fet sols, per això, ja que estarien acompanyant-los part de la família de Miguel. Els haurien vist dinant tots junts en un restaurant de la zona, el que fa pensar que passaran l’última nit de l’any tots junts. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

??

Una publicación compartida de Miguel Bernardeau (@miguel_bernardeau) el

Aitana s’ha integrat molt bé dins de la família de l’actor, que l’ha rebut amb els braços oberts. 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa