El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Aitana d’OT esclata davant l’allau de crítiques: “Mai no ho he fet”
  • CA

Aitana ha visitat El Hormiguero aquest dilluns, dies després de veure’s obligada a cancel·lar l’entrevista per haver-se contagiat de coronavirus. La cantant catalana, coneguda pel seu pas per Operación Triunfo, ha promocionat el seu nou disc en una conversa divertida amb Pablo Motos i les formigues. Ara bé, poques hores després ha hagut de fer front a un parell de polèmiques.

En primer lloc, han estat molts aquells que l’han criticat per aparèixer amb un jersei de més de 1.000 €. La jove de Sant Climent de Llobregat no ha volgut pronunciar-se al respecte, però sí que ha reaccionat a comentaris que l’acusaven d’haver frivolitzat amb el seu contagi: “No, en cap moment. Vaig contagiar-me de Covid malgrat ser molt responsable. Mai no vaig dir que havia estat irresponsable”.

I d’aquí, a veure’s obligada a aclarir un altre aspecte completament diferent. També molts teleespectadors van aprofitar la seva visita a plató per deixar caure que Aitana podria haver-se operat, ja que la veien molt canviada físicament. Alguns ho donaven per fet, en comentaris que van fer-se virals ràpidament. És per això que ella ha volgut negar-ho: “Mai no m’he sotmès a cap cirurgia estètica ni m’he injectat res. És maquillatge. Igualment, que cadascú faci el que vulgui amb el seu cos, només faltaria”.

Uns comentaris que no ha volgut ignorar, conscient que podria produir-se una autèntica allau de crítiques que ha volgut aturar a temps.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa