Aitana i Ana Guerra d'OT, sense parlar-se per culpa de Cepeda

La connexió d'Aitana Ana Guerra va néixer de la mà d'un exitàs, un 'Lo Malo' que va fer-se un lloc a totes les llistes de cançons més escoltades. Van recórrer tots els mitjans musicals promocionant-la i van evidenciar que s'havien convertit en amigues inseparables. El resultat? Que els fans van assignar-les, fins i tot, un nom artístic conjunt: 'Aitana War'. Ara bé, sembla que se'ls hi ha acabat l'amor...

 

Així ho assegura 'Look', que treu a la llum que s'haurien enfadat i que ara no es parlen. Què ha passat? Afirmen que el passat mes de desembre va ser clau en l'inici d'aquesta inesperada mala relació entre ambdues, quan van passar a parlar-se només per motius professionals i 100% imprescindibles. Sembla que fonts properes a les joves haurien confessat que Cepeda és la clau de tot aquest embolic. Recordem que el cantant gallec va iniciar una relació amb Aitana que semblava indestructible però que va acabar trencant-se al cap d'un parell de mesos. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Una publicación compartida de Luis Cepeda  (@cepeda) el

 

Però què té a veure ell en l'enemistat d'Aitana i Ana? Segons el mitjà, el problema hauria arribat quan Aitana va assabentar-se que Ana hauria tingut "una història" amb Cepeda. No especifiquen si van tenir alguna cosa mentre Aitana sortia amb ell o si va ser una mini relació posterior, però sigui com sigui, el que sembla clar és que Aitana no li hauria perdonat aquesta falta de sinceritat: "Després d'una brutal discussió, ha tractat de posar distància entre ella i la seva companya d'escenari". 

 

El punt culminant hauria estat una publicació d'Ana Guerra, quan va compartir un vídeo amb Cepeda cantant la cançó més romàntica d'Aitana. Un dard enverinat o una indirecta cruel?

 

Aitana i Ana Guerra
Aitana i Ana Guerra | TVE

 

Cap de les dues s'ha pronunciat al respecte, encara que fa molt que no les veiem juntes ni parlant sobre l'altra. Què hi haurà de veritat? Serà cert que en Cepeda ha estat amb les dues amigues i ha causat la seva enemistat?

 Comentaris
Penni
Crec q n'esteu fent un gra massa de tot això. Potser simplement són dues amigues q ara després del èxit estan per ho seu, igual q l'Aitana i l'Amaia ja no les veiem juntes això q eren inseparables, potser el pobre Cepeda no hi té res a veure, ho de la cançó romànica si q em deixa una mica tocada però tot i així crec q n'esteu fent un gra massa

envia el comentari