El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Confessió colpidora d’Ainhoa Arteta: “Vivia amb només 1 dòlar al dia”
  • CA

Ainhoa Arteta ha explotat a Masterchef Celebrity després d’un atac del jurat que no li ha fet gens de gràcia. La soprano ha viscut una nit molt complicada, el que començava amb una crítica ferotge al seu plat de caldo amb carxofes i quatre filets: “Això ho faries a casa? Crec que has malbaratat el producte que t’hem donat”.

Una acusació que li ha fet molt de mal: “No sóc cap malbaratadora, mai no he malbaratat diners. Si arribo a presentar-vos un plat amb només un filet m’hauríeu dit que era un plat simple. Mai no he malbaratat, repeteixo”. No aconseguia convèncer els xefs, així que finalment decidia sincerar-se i explicar per què assegura no haver llançat els diners o el menjar.

Ainhoa Arteta se sincera a Masterchef / TVE

“Quan vaig marxar a viure a Nova York, de fet, vaig haver de viure amb només un dòlar al dia“, reconeixia sense poder evitar les llàgrimes. Una etapa de la seva vida molt complicada i dura, en la qual pràcticament no tenia diners i va haver d’adaptar-se a aquesta situació. 

Els membres del jurat no van reaccionar a aquesta confessió, prosseguint amb la seva crítica: “No té sentit que hagis fet servir quatre filets en aquest caldo, ho sento”. 

 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa