El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Un concursant d’OT pateix un atac homòfob en ple carrer
  • CA

En plena setmana de l’Orgull LGTBI, són molts els famosos que estan traient pit a la xarxa per intentar fer una crida massiva a favor de la llibertat i igualtat. Això no impedeix, per això, que molta gent segueixi carregant contra els homosexuals i criticant els actes previstos per a aquests dies. Un d’aquests concerts tindrà com a protagonista Agoney, concursant d’OT i nova icona del moviment. Recordem que va ser ell qui va fer un històric petó a Raoul, un petó gai durant una de les gales del concurs que va ser molt aplaudit a la xarxa.

Doncs bé, precisament ell acaba de denunciar un atac homòfob que ha revolucionat Twitter. Què ha passat? El cantant canari es trobava gravant un vídeo en directe pels seus seguidors quan una dona l’hauria etzibat un “maricón” que va denunciar sense pensar-s’ho: “Em tornaràs a dir maricón pel carrer?”. 

La dona va tapar-se la cara ràpidament i va marxar com si res hagués passat. Una actitud que  Agoney va criticar tot carregant contra ella: “Ai… poca vergonya. Filla de p…”, va arribar a dir. Poc després va fer un tuit amb el qual ha demostrat que episodis com aquests no els detindran: “Ens veiem divendres a la Porta d’Alcalá. Cridarem més que mai“.

 

 

Davant d’això, un munt de seguidors van omplir-lo a missatges d’ànims i de denúncia a aquest nou atac homòfob. El hashtag #AgoneyEresLibertad s’ha convertit en tendència pocs minuts després.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa