Ágatha Ruiz de la Prada critica l’ex: “No el vull tornar a veure”

Ágatha Ruiz de la Prada mai no ha tingut pèls a la llengua a l’hora de parlar de la seva vida privada. La dissenyadora s’ha separat de la seva parellaLuismi Rodríguez, el propietari de ‘Desguaces La Torre’. La relació anava genial fins que una revista va publicar unes fotos que treien a la llum una infidelitat d’ell. El van caçar amb la seva amant, el que va enfurismar Ágatha. La dissenyadora va marxar a París, però després de molta reflexió, va decidir perdonar-lo i van tornar junts. Ara, però, han trencat definitivament.

Aquesta segona oportunitat no ha funcionat, tal com ha confessat aquest dimecres en una exclusiva a la revista ‘¡Hola!’. “Des del primer moment sabia com acabaria… He pres jo la decisió, però ell m’ha empès a prendre-la”.

Ágatha Ruiz de la Prada, a la portada de la revista '¡Hola!'

Ágatha Ruiz de la Prada, a la portada de la revista ‘¡Hola!’

“Ell es va adonar que no podia fer aquestes coses si estava amb mi, però estava acostumat a sortir i divertir-se… Crec que no em va ser infidel, però sí que em va enganyar. Té una agenda de dones terrorífiques que es volen aprofitar d’ell. Ha estat una ximpleria, però no una infidelitat”, explica.

“El que no estic disposada és que sortís de festa cada setmana. Aquesta és una ruptura definitiva, però… serà molt difícil no picar”, afegeix.

Ágatha Ruiz de la Prada i el seu xicot, Luis Miguel Rodriguez  Europa Press

Ágatha Ruiz de la Prada i el seu xicot, Luis Miguel Rodriguez / Europa Press

Sembla, però, que no li guarda rancor: “No tenim punts en comú, simplement. La meva vida és una altra, a mi m’agrada llegir, anar a museus, la cultura… Però estic agraïda. Tot ha estat molt divertit, ha estat un regal del cel. Viuria tot una altra vegada perquè m’ho he passat bomba. Això no vol dir que vulgui ser amiga seva… Espero no tornar-lo a veure en molt, molt i molt de temps”. 

Nou comentari