El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Ágatha Ruiz de la Prada critica l’ex: “No el vull tornar a veure”
  • CA

Ágatha Ruiz de la Prada mai no ha tingut pèls a la llengua a l’hora de parlar de la seva vida privada. La dissenyadora s’ha separat de la seva parella, Luismi Rodríguez, el propietari de ‘Desguaces La Torre’. La relació anava genial fins que una revista va publicar unes fotos que treien a la llum una infidelitat d’ell. El van caçar amb la seva amant, el que va enfurismar Ágatha. La dissenyadora va marxar a París, però després de molta reflexió, va decidir perdonar-lo i van tornar junts. Ara, però, han trencat definitivament.

Aquesta segona oportunitat no ha funcionat, tal com ha confessat aquest dimecres en una exclusiva a la revista ‘¡Hola!’. “Des del primer moment sabia com acabaria… He pres jo la decisió, però ell m’ha empès a prendre-la”.

Ágatha Ruiz de la Prada, a la portada de la revista '¡Hola!'

Ágatha Ruiz de la Prada, a la portada de la revista ‘¡Hola!’

“Ell es va adonar que no podia fer aquestes coses si estava amb mi, però estava acostumat a sortir i divertir-se… Crec que no em va ser infidel, però sí que em va enganyar. Té una agenda de dones terrorífiques que es volen aprofitar d’ell. Ha estat una ximpleria, però no una infidelitat”, explica.

“El que no estic disposada és que sortís de festa cada setmana. Aquesta és una ruptura definitiva, però… serà molt difícil no picar”, afegeix.

Ágatha Ruiz de la Prada i el seu xicot, Luis Miguel Rodriguez / Europa Press

Sembla, però, que no li guarda rancor: “No tenim punts en comú, simplement. La meva vida és una altra, a mi m’agrada llegir, anar a museus, la cultura… Però estic agraïda. Tot ha estat molt divertit, ha estat un regal del cel. Viuria tot una altra vegada perquè m’ho he passat bomba. Això no vol dir que vulgui ser amiga seva… Espero no tornar-lo a veure en molt, molt i molt de temps”. 

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Roze a gener 16, 2022 | 08:51
    Roze gener 16, 2022 | 08:51
    L'amor veritable és el principi de totes les coses, i vull que sàpigues que estic enamorat del meu marit, fins al punt que un home està enamorat de la seva dona, el meu marit és un home que fa temps que està gelós i Mai he vist aquest amor, sempre em sento feliç quan estic amb el meu marit a casa, el meu marit és el tipus d'home que volen altres dones. Sempre acostumava a informar al meu millor amic del caràcter i comportament del meu marit, si el meu marit em feia algun regal, solia informar al meu millor amic i ni tan sols sé que el meu millor amic estava pensant en casar-se amb la meva estimada. Ni tan sols sabia que estava gelosa de mi, de sobte em vaig adonar d'una actitud estranya del meu marit, si li truco al mòbil no fa punta de trucada i sempre tornava tard a casa i, a més, feia les maletes fora de casa. i mudar-me amb el meu millor amic a una altra ciutat. Algú em va dir que el meu xicot i el meu millor amic anaven a sortir, i vaig pensar que era broma. Prego a la meva millor amiga que deixi sol al meu marit i ella es va negar i em va dir francament que s'ha quedat embarassada del meu marit, el pitjor va ser que fins i tot em va enviar l'informe d'embaràs on el seu nom estava escrit amb el meu marit. Nom estava abatut i frustrat, gairebé he mort. Em vaig posar en contacte amb 3 encanteris per ajudar-me a tornar el meu marit, tots em van mentir i em van enganyar, però la meva mare em va rebre un correu electrònic i li vaig enviar un correu electrònic a l'home i aquest home m'ajudava, per dir-ho, l'embaràs es va interrompre i el meu marit va tornar a mi i estem vivint bé i al final del dia estic molt content. Aquest home realment ajuda a la meva mare cada vegada que s'enfrontava a qualsevol dificultat i aquesta va ser la raó per la qual la meva mare me'l va recomanar i ell també m'ajuda, si tens cap problema a la vida, intenta contactar amb el Dr.Sango a través del seu correu electrònic; [email protected]

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa