Ágatha Ruiz de la Prada té nova parella, un important i exitós empresari

Ágatha Ruiz de la Prada torna a estar enamorada. Les últimes experiències amoroses de la dissenyadora no han estat molt fructíferes, però això no impedeix que segueixi amb ganes de tenir parella. L’afortunat? Luis Gasset, un conegut executiu de 52 anys lligat a marques de luxe.

La revista ‘¡Hola!’ publiquen les fotografies que confirmen la relació, en les quals apareixen agafats de la mà i somrients. 

Ágatha Ruiz de la Prada té nova parella   '¡Hola!'

Ágatha Ruiz de la Prada té nova parella / ‘¡Hola!’

Gasset forma part d’una important empresa familiar de joieria i subhastes, encara que abans va estar treballant a Loewe, Bulgari i Qatar Airways. Fa quatre anys va morir la seva dona, la mare de les seves dues filles. Ha viscut a l’estranger els últims anys, però ara ha tornat a Espanya per culpa del coronavirus. I és que l’empresari va contagiar-se i va estar molt malalt, fins al punt d’haver d’estar ingressat.

Vanitatis‘ s’ha posat en contacte amb Ágatha, que ha confirmat que han començat a sortir junts: “De moment prefereixo no etiquetar, el temps ho dirà. Però sí, estic il·lusionada i espero que qualli”. Explica que els va presentar una amiga en comú poc abans que comencés el confinament, uns mesos en els quals no han parat de parlar per telèfon. 

Ágatha Ruiz de la Prada   Europa Press

Ágatha Ruiz de la Prada / Europa Press

No tenen intenció d’amagar-se: “És una relació natural i s’ha de viure així. No hem d’amagar res. Quan em van enviar la portada li vaig enviar directament. Li va impactar en un principi, però tot s’assimila”. Reconeix que ajuda el fet que Luis tingui una educació i un ambient similar al seu: “El més important és que Luis és una persona fantàstica”.

Il·lusionada i contenta, afronta aquesta nova relació amb un somriure. De moment gaudeixen de les novetats de la fase 1 a Madrid i comencen a deixar-se veure passejant junts. 

 

Nou comentari