Leticia Sabater i l’ex d’Ágatha Ruiz de la Prada, caçats fent-se un petó

Leticia Sabater torna a acaparar un munt de titulars de la premsa rosa. En aquesta ocasió, perquè ha estat enxampada pels paparazzi acompanyada d’un home molt buscat: l’ex d’Ágatha Ruiz de la Prada. La dissenyadora s’ha separat de Luismi ‘El chatarrero’ recentment, ja que no han pogut superar la presumpta infidelitat que hauria comès ell. Mentrestant, fa poques setmanes era Leticia Sabater qui explicava al ‘Deluxe’ que el seu xicot l’havia enganyat perquè no li havia explicat que estava casat.

Ágatha Ruiz de la Prada i Luis Miguel Rodriguez  Europa Press

Ágatha Ruiz de la Prada i Luis Miguel Rodriguez / Europa Press

Leticia Sabater a 'Viva la vida'   Telecinco

Leticia Sabater a ‘Viva la vida’ / Telecinco

Ara els seus camins es creuen, perquè ‘Socialité’ ha caçat Leticia Sabater en una cita amb Luismi, l’ex d’Ágatha. Diversos testimonis asseguren que els han vist fer-se un petó amb llengua sense amagar-se, el que demostraria que entre ells hi ha alguna cosa.

De moment ni la cantant ni l’empresari s’han pronunciat al respecte, però en cas de confirmar-se seria una autèntica bomba. L’advocada de Luismi, per això, ha desmentit que sigui certa aquesta informació: “Es van veure en un restaurant fa tres anys, però no hi ha res més“. D’on surt aquesta nova notícia, doncs? Caldrà esperar per veure si el temps confirma que la parella s’ha retrobat o si tot són invencions del programa de Telecinco.

Nou comentari