Ágatha Ruiz de la Prada: “He hagut de fer un ERTO, això és salvatge”

Ágatha Ruiz de la Prada també s’ha volgut pronunciar públicament sobre la crisi del coronavirus. La dissenyadora està preocupada pel confinament obligat que estem vivint, ja que l’afecta de ple perquè ha hagut de tancar les botigues de la seva marca.

Està fent el confinament a la seva casa del camp, després de cancel·lar viatges i activitats presencials que tenia programades. Continua treballant des de casa, però òbviament a un ritme molt menor. Així ho confessa a ‘Vanitatis‘ en una conversa telefònica: “Estic en contacte amb la gent de l’estudi i treballant. La botiga està tancada, amb el que això suposa. Professionalment estic molt preocupada. Això és salvatge. La majoria de les coses que teníem està anul·lat. Hi ha retard en els pagaments, he hagut de fer un petit ERTO a l’empresa. També tinc amics que estan malalts, però gràcies a Déu fora de perill”.

Ágatha Ruiz de la Prada   Telecinco

Ágatha Ruiz de la Prada / Telecinco

Quan acabi tot plegat, caldrà treballar durament per superar la crisi que se’n derivarà: “Haurem de treballar i treballar per veure com ens recuperem. Cent vegades més que abans. Crec que hem de sortir d’aquest drama amb bon humor perquè no ens marqui. Veig que hi ha molta gent al meu voltant amb molt mal humor. Els meus avis van passar la guerra i aquesta és la nostra. Ens en sortirem”. 

Nou comentari