El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
L’actriu Adriana Ugarte revela que pateix un trastorn obsessiu: “M’estic tractant”
  • CA

Adriana Ugarte ha acudit a El Hormiguero per presentar la segona temporada de la sèrie Hache. L’actriu espanyola, coneguda pels seus papers a El tiempo entre costuras, Señora i Julieta, ha parlat de les seves novetats professionals i també s’ha sincerat sobre la seva vida personal.

El que més ha sorprès té a veure amb la seva salut, curiosament. La jove ha reconegut que pateix TOC, un trastorn obsessiu compulsiu, amb la neteja: “Estic intentant tractar-lo per poder controlar-ho… Perquè ara mateix sóc incapaç de veure borrissol o un pèl a dins de casa o del cotxe… Ho examino tot de manera exhaustiva per comprovar que està perfectament neta”.

“Si entres en el meu cotxe mentre menges patates fregides no et diré res, però quan baixis ho hauré de netejar tot i espolsar les catifes abans d’arribar a casa”, afegeix. A més a més, també ha explicat que des de fa un temps és piscivegetariana: “No menjo carn ni ous, només una ica de peix perquè el meu nutricionista em va recomanar que prengués una mica de proteïna animal”.

Adriana Ugarte, entrevistada a El Hormiguero / Antena 3

La sinceritat de l’actriu també li ha donat ales per confessar que un cop la van enxampar robant en una botiga: “Estava travessant una època molt dolenta i a sobre em van caçar. Estava a una botiga de joguines i vaig ficar-me a dins de la bossa un marc de fotos. Em van fer obrir la bossa i van descobrir que a dins hi havia alguna cosa més”, ha revelat molt avergonyida.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa