Adriana Abenia, sobre l’operació de pit: “Em fa mal i m’he aprimat 4 kg”

La col·laboradora d'Espejo Público explica com es troba des de Sitges, on es recupera de la intervenció

Adriana Abenia sempre ha volgut mostrar-se transparent amb els seus seguidors, el que ha tornat a demostrar en confessar obertament que li han detectat un bony sospitós en el pit. La presentadora i col·laboradora d’Espejo Público ha hagut de passar per quiròfan i, afortunadament, tot ha anat bé. 

 

 

De moment està centrada en la recuperació, de la qual ha donat més detalls en una ronda de preguntes. En primer lloc, ha explicat com es va sentir quan van veure-li el bony en una revisió rutinària: “No vaig plorar, però vaig aprimar-me 4 kg sense adonar-me’n. Encara sort que fins i tot l’anestèsia general em va donar gana. En despertar-me només volia menjar paella. Les aragoneses som així de bèsties”.

Adriana Abenia reconeix que ha perdut 4 kg   Instagram

Adriana Abenia reconeix que ha perdut 4 kg / Instagram

També s’han interessat sobre l’operació en si, la que li han preguntat si li va fer molt de mal. Ella s’ha mostrat sincera: “A mi només m’ha fet mal l’esquena (dormo incorporada). També l’estómac, després de prendre l’amoxicil·lina”. El que li va resultar més difícil? Separar-se de la filla durant l’hospitalització: “Es va emocionar tant en veure’m que em va fer molta pena”.

Adriana Abenia parla de la seva operació de pit   Instagram

La col·laboradora parla de la seva operació de pit / Instagram

La mítica presentadora de Telecinco ha escollit un hotel de Sitges per passar la recuperació, amb SPA i totes les comoditats per descansar i tornar a estar al 100%. 

Nou comentari