Un centre comercial roba la foto d’una presentadora per promocionar-se i censura una part del seu cos

Adriana Abenia denuncia que no hagin demanat permís i que, a més a més, hagin retoquin la imatge perquè no es marquessin els mugrons

Molt sovint els famosos són víctimes d’empreses que fan servir la seva imatge sense permís per promocionar certs productes i promoure, a vegades, certes estafes. Adriana Abenia acaba de viure un episodi similar amb un centre comercial de Saragossa, que han fet servir una fotografia seva en la pàgina web sense demanar-li permís. El més greu no és que hagin robat una instantània del seu perfil d’Instagram, però… I és que han decidit retocar-la.

En la foto original es veuen els mugrons de la presentadora, els que misteriosament desapareixen en la foto publicada en la web del centre comercial. La col·laboradora d’Espejo Público, indignadíssima, ha compartit les dues imatges i ho ha denunciat públicament: “Un centre comercial posa la meva foto sense el meu permís a les seves xarxes, però abans em retoquen i m’amputen els mugrons. No sigui que algú se senti ofès amb el cos i fisonomia d’una dona. Al·lucinant“.

La presentadora assegura que ha posat el tema en mans de la seva agència de representació per veure quines mesures poden prendre. No vol consentir que intentin fer publicitat a la seva costa, ja que robar aquestes fotos vulnera el dret a la intimitat. Poc després de la denúncia d’Abenia, la publicació del centre comercial ha desaparegut dels seus perfils a la xarxa.

Nou comentari