Adéu a la gran festa de Lydia Lozano per celebrar el seu aniversari

La pandèmia del coronavirus torna a estroncar els plans de molts. És el cas de Lydia Lozano. Tot i que la tertuliana de ‘Sálvame’ desitja reunir a tota la seva família i els amics més íntims per a celebrar el seu 61 aniversari, no serà possible, segons avança la revista ‘Semana’. Lydia ha pres la dràstica decisió de no celebrar-ho amb una gran festa com feia fins abans de la crisi sanitària per una qüestió de responsabilitat.

La periodista prefereix no fer aquesta gran festa i, de fet, segons ella mateixa confirma la revista viurà el dia 12 de desembre amb absoluta normalitat. “No faré res especial”, ha afirmat. Després d’un any molt complicat en el qual fins i tot ha perdut al seu germà, i en el qual s’ha mostrat abatuda pel que ha passat a la Palma amb el volcà, Lydia Lozano només vol gaudir del dia al costat de Charly, de manera que ho celebrarà en petit comitè.

Lydia Lozano | Europa Press
Lydia Lozano | Europa Press

 
Els seus amics han explicat a la mateixa revista que Lydia no està passant per un bon moment ara mateix. “Tot i que ella és molt professional i fa el cor fort a la televisió, per a Lydia enguany ha suposat un cop dur. Al març va morir el seu germà Jorge i des de llavors viu molt pendent de la seva mare”, revela un amic seu. Per això, intentaran animar-la per a treure-li en el seu aniversari més d’un somriure.

A més, asseguren que Lydia vol treballar per a mantenir el cap ocupat. “És una absoluta pencaire. Després de la mort del seu germà només es va prendre lliure una setmana…Imagina’t”. A més, aquest descans va coincidir amb la seva operació de cervicals, ja que el mes de març va ser intervinguda quirúrgicament.

Comentaris

    M'importa una merda Desembre 11, 2021 | 21:55
    M'importa una merda

Nou comentari