Ruptura sorpresa a Telecinco: trenca una de les parelles més estimades per l’audiència

Una parella d'exconcursants de 'Gran Hermano' han anunciat la seva separació

Ruptura sorpresa a Telecinco. Adara Molinero i Rodri Fuertes, habituals dels platós de la cadena, acaben d’anunciar la seva ruptura. Els exparticipants de Gran Hermano sortien junts des de feia sis mesos només, però havien fet públic el seu amor profund i les ganes de construir un futur junts.

Ambdós van acomiadar el 2020 amb una fotografia romàntica i una llarga llista de propòsits de cara a l’any que tot just engega. Formaven una de les parelles més estimades per l’audiència, amb molts teleespectadors contents en veure que Adara recuperava el somriure després de protagonitzar un triangle amorós que va acabar de males maneres. És per això que ha estranyat tant que s’hagi filtrat la seva separació.

Les sospites començaven amb un gest de la col·laboradora de televisió, que esborrava totes les fotografies amb ell del seu perfil d’Instagram. A més a més, Adara ha compartit un missatge que deixa clar que qui ha pres la decisió ha estat Rodri: “Sí, sóc impulsiva. Tot i això suposo que el temps posarà tot en el seu lloc… Demano respecte per als dos. Aquesta serà l’última vegada que em pronunciï sobre el tema. Jo no he deixat a ningú”, ha escrit amb la intenció de fer callar els rumors i les especulacions al voltant de la seva ruptura.

De moment sembla que cap dels dos vol pronunciar-se al respecte, però són molts els teleespectadors que sospiten que concediran alguna entrevista aviat.

Nou comentari