El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Adara, desconsolada en parlar de la ruptura amb Hugo: “Em sento asfixiada”
  • CA

El trio mediàtic d’AdaraGianmarco i Hugo encara acapara hores i hores de televisió. Adara i Hugo van enamorar-se dins de ‘Gran Hermano’ i van començar una relació de la qual va néixer un fill. Quan el nen encara era un bebè, Adara va entrar a concursar a ‘GH VIP’ i va ser infidel a Hugo amb Gianmarco, un company italià. En acabar-se el reality, Hugo va perdonar la infidelitat d’Adara, però poc després ella el va deixar per intentar una relació amb Gianmarco. Actualment estan junts, mentre que Hugo està lligant amb l’ex de Gianmarco (que és companya seva a ‘Supervivientes’). Amb tot, un autèntic fulletí molt enrevessat. 

Adara i Gianmarco han concedit una entrevista a ‘Lecturas’ aquesta setmana en la qual la noia assegura que està enfadada amb tota la seva família perquè no volen que estigui amb l’italià. 

Hugo i Adara a la portada de 'Lecturas' 2

Hugo i Adara a la portada de ‘Lecturas’ 

 

Doncs bé, després de mostrar-se molt enamorats en aquesta exclusiva, Adara ha gravat un vídeo a Mtmad en el qual es mostra completament destrossada en parlar de la ruptura amb Hugo. Queda clar que no li està sent fàcil dir adéu a la família que havia format amb el pare del seu bebè, el que provoca que es trenqui en llàgrimes: “Em fa mal que ell ni tan sols tingués interès per saber què pensava jo o què sentia, per què havia passat el que havia passat. La culpa de la separació no ha estat tota meva. Després de tot el que hem passat, em fa molt de mal que estiguem així. M’hauria agradat que haguéssim arribat a un acord pel que fa al nen i no fer-nos més mal del que ja ens hem fet”.

Adara plora desconsolada en un vídeo de Mtmad

Adara plora desconsolada en un vídeo de Mtmad

“Entenc que ell estigui així amb mi, però em fa mal. M’agradaria que ho intentéssim arreglar tot de la millor manera possible. Aquí estic… Em sento asfixiada, sense sortida. No trobo la solució enlloc perquè no sento que ell vulgui que arribem a un acord. Això també em fa molt de mal”, se sincera.

No li agrada veure’s sola: “No tinc amb mi ningú de la meva família. És desesperant. No sé què passarà, la veritat. M’agradaria que us possessiu en la meva pell, que sentíssiu el que jo sento en aquests moments i que entenguéssiu la meva situació”. Un vídeo que la mostra vulnerable i més transparent que mai. 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa