El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Adara, estafada per una immobiliària: “Estic fatal, no sé què fer”
  • CA

Adara Molinero ensenyava fa uns dies per Instagram les primeres imatges del seu pis nou, al qual es trasllada per viure més còmodament amb el seu fill. Comença una nova etapa a Madrid, en un pis que ha llogat a una zona molt propera al pis de la seva mare. El problema és que no tot ha anat tan bé com ella s’esperava.

Aquest matí la col·laboradora de televisió ha publicat un parell de vídeos en els quals apareixia completament desesperada. Plorant i molt sorpresa, demanava ajuda als seus seguidors perquè es troba en una situació complicada. Ja ha fet tot el trasllat i ha començat a viure en el pis nou, el que fa que s’hagi adonat que té un munt de problemes.

Adara parla en el seu canal de Mtmad

“Estic fatal. Vaig anar a veure el pis fa unes setmanes i llavors només vaig quedar-me amb la cuina que tenia, la quantitat d’habitacions i el saló. Quina és la meva sorpresa quan arribo i em trobo que totes les aixetes tenen fugues d’aigua, que la caldera no té comptador, que el timbre està trencat i que hi ha un munt de coses trencades…”, explicava desesperada.

Tot es complica perquè ha intentat posar-se en contacte amb l’agència que li ha llogat, però sense èxit: “No m’agafen el telèfon… Tinc un fill petit, fa tres setmanes que he pagat i no sé com poden fer aquestes coses amb les persones”.

Adara de ‘GH’ al ‘Deluxe’ / Telecinco

I no podia evitar les llàgrimes: “Jo no publico mai coses així, però estic tan desesperada… Tinc un bebè, he pagat un pis i no puc entrar a viure perquè no hi ha aigua calenta i tinc un munt de coses trencades. Ja no sé què fer”. Es considera estafada, el que ha denunciat públicament per fer pressió a l’agència. 

 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa