Es filtra el dineral que ha cobrat Adara gràcies al triangle amorós a ‘GH’

Adara s’ha fet un nom mediàticament parlant gràcies al triangle amorós que va protagonitzar amb el pare del seu fill, Hugo, i el company de ‘GH’ Gianmarco. Després d’un parell de ruptures i reconciliacions, finalment acabava trencant amb els dos i en aquests moments està soltera. No ha parat de treballar malgrat el confinament, ja que s’ha convertit en una peça clau en les tertúlies de programes del cor de Telecinco.

Avui és notícia perquè apareix a la portada de la revista ‘Lecturas’, que li ha fet una entrevista en la qual dona detalls sobre la mala relació amb la parella de la seva mare, que les maltractava quan ella era petita. Això ha donat ales a Mediaset per filtrar quant cobra la col·laboradora en les seves intervencions.

Primer de tot va guanyar 100.000 € gràcies al triomf a ‘Gran Hermano VIP’ el passat desembre. Però és que des de llavors ha concedit un munt d’entrevistes i col·laboracions a Mediaset. ‘El programa de Ana Rosa’ ha analitzat quant ha pogut guanyar: “Adara s’ho ha muntat bé, ja que ha fet un munt d’intervencions públiques”. 

Adara, enfadada a 'Supervivientes'   Telecinco

Adara, enfadada a ‘Supervivientes’ / Telecinco

Tres portades de revista, tres entrevistes a ‘Sábado Deluxe’, intervencions a ‘Mujeres y Hombres y Viceversa’, defensora de la seva mare a ‘Supervivientes’ i un canal propi a Mtmad. Segons el càlcul del programa, Adara hauria guanyat en aquests últims mesos ni més ni menys que 170.000 €, un autèntic dineral que evidencia que li ha sortit rendible el triangle amorós a ‘GH’. 

Nou comentari