El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Adara, desesperada, suplica que parin de burlar-se del seu cos
  • CA

Adara segueix sent protagonista de l’actualitat de la premsa del cor. La guanyadora de ‘GH VIP’ ha decidit trencar definitivament amb el pare del seu bebè, de només un any, per provar sort en una relació amb Gianmarco el company del reality amb qui li va posar les banyes. 

Està vivint una època de molts canvis, amb cada cop més presència a televisió. Això provoca que tingui molt d’èxit i cada cop més seguidors, entre els quals hi ha bastants detractors també. Aquests són els que estan omplint la seva xarxa de comentaris molt desagradables rient-se del seu cos, criticant que estigui tan prima. És per això que Adara ha volgut dir prou i s’ha sincerat a Instagram: “Em fan molt de mal“.

Adara es trenca en parlar de la ruptura amb Hugo / Mtmad 2

“La veritat és que fa bastant mal que em diguin contínuament que estic molt prima. Produeix el mateix mal que se li digui a algú que està gras com que està massa prim. Això no és una cosa que decideixi jo. A part que la meva genètica és ser prima, estic en una època de moltes preocupacions. Si us plau, s’ha de deixar de ser tan exigent amb el físic, no ho és tot a la vida”, demanava.

Adara se sincera a Instagram

Adara se sincera a Instagram

Durant una entrevista al ‘Sábado Deluxe’, Adara va arribar a reconèixer que s’avergonyeix del seu cos: “Tinc molt complex. Em fa vergonya… fins i tot en el sexe quan m’he de despullar”. Una situació complicada a la que no ajuden totes les crítiques que rep.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa