El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Acusen María Lapiedra de ser infidel a Gustavo amb un amic seu: la boda perilla
  • CA

La relació entre María Lapiedra i Gustavo González ha estat una muntanya russa des que comencessin. Ambdós van enganyar les seves parelles durant vuit anys, una infidelitat que va acabar amb els dos matrimonis i va trencar les respectives famílies que havien creat. Des que sortís a la llum, han aparegut als platós de televisió en infinitat d’ocasions per explicar com d’enamorats que estan o bé quina ha estat l’última discussió que han tingut. Tot val per fer diners a costa del seu amor…

 

Els han acusat moltíssimes vegades d’inventar-se escàndols per tal de fer diners, uns muntatges que de ben segur que han comès… Sigui com sigui, durant aquests últims mesos s’havien dedicat a fer gala d’enamorament, des que Gustavo li demanés matrimoni el passat novembre. El problema? Que una relació perfecta no ven i no podien anar a plató sense cap exclusiva. Si som malpensats, podríem pensar que aquesta és la raó per la qual a Kiko Hernández li han arribat unes fotografies de María Lapiedra “fent-se un petó amb llengua” amb un altre home. Ha estat infidel? O és tot un muntatge per vendre un drama? 

 

 

Anem a pams. Tot va començar aquest dijous, quan el col·laborador de ‘Sálvame’ va anunciar que tenia un bombazo: una famosa habitual dels platós de televisió havia estat infidel al seu promès. Un cop van dir el nom de Lapiedra, Kiko va començar el relat: presumptament l’exactriu porno hauria estat enxampada a una discoteca de Lanzarote “fent-se petons amb un home baixet, grassonet, calb i amb un polo blanc que és amic de Gustavo”. El millor de tot? Que Kiko tindria fotos que ho demostren: “Van deixar les copes plenes quan van adonar-se que els hi estaven fent fotos. Van agafar un cotxe de lloguer i van anar-se’n junts”.

 

María Lapiedra
| Telecinco

 

Com era d’esperar, poc després Lapiedra va trucar al programa i va mostrar-se molt enfadada. Visiblement alterada, va voler desmentir 100% la informació: “Si hi ha imatges, ensenya-les i punt. Estic súper enamorada de Gustavo. Com li faré un petó a un amic seu? Esteu bojos? A més a més, no estava grassonet. És fibrós i alt”. 

 

 

Va assegurar, a més a més, que simplement estaven prenent una copa i que si es va apropar a ell més del normal, va ser perquè amb la música no s’escoltaven bé: “Mai no li he fet un petó. A vosaltres us agradaria que ho hagués fet, perquè així podríeu muntar un xou. Si vaig marxar de la discoteca no va ser perquè em facin fotos, això no em molesta. Vaig marxar perquè estava cansada. El que em fa ràbia és que s’inventin que em vaig fent petons”. Poques hores després, va entrar en directe a ‘Cazamariposas’ i va donar la mateixa versió. 

 

Maria Lapiedra i Gustavo González
| Europa Press

 

Serà veritat que ha estat tot una mentida de Kiko Hernández? O és María Lapiedra qui menteix? Ella ha volgut deixar clar que Gustavo se la creu i que no dubta d’ella… Caldrà veure si es casen o la boda se suspèn. 

 

 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa